Σε μια περίοδο που τα κρούσματα επιθέσεων κατά εφοριακών αυξάνονται, η Διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη του φορολογικού μηχανισμού να μετέχουν σε ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και να λάβουν δωρεάν εκπαίδευση στοιχειώδους αυτοάμυνας.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων υλοποιεί το πρόγραμμα «Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. 

Χθες, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 5:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό και πως το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019. 

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μπάμπης Καλτσίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης, σήμερα ομοσπονδιακός προπονητής και στέλεχος της ΑΑΔΕ (τελωνειακός).

Στη βάση του προγράμματος η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιών Εσόδων σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δίνει σε όσους εφοριακούς και τελωνειακούς το επιθυμούν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.