Στη Νέα Υόρκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για το Συνέδριο «Invest in Greece»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Νέα Υόρκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για το Συνέδριο «Invest in Greece»
Στο συνέδριο συμμετέχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για το 20ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link αύριο Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Σημειώνεται ότι στο συνέδριο συμμετέχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, οι οποίοι θα απευθύνουν ομιλία το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα), καθώς και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

τη διάρκεια του αυριανού επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15-14.45- τοπική ώρα) ο υπουργός Οικονομικών θα απευθύνει κεντρική ομιλία. Αμέσως μετά ακολουθεί συνέντευξη Τύπου στις (14.45-15.15 τ.ώ.) στον χώρο του συνεδρίου.

Στη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών. Επίσης, θα μετέχουν και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και εισηγμένων εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider