Χιλιάδες φέρετρα στα αζήτητα στην Ελβετία... λόγω κορονοϊού (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χιλιάδες φέρετρα στα αζήτητα στην Ελβετία... λόγω κορονοϊού (pic)
«Ξέμειναν» τα φέρετρα σε απόθεμα... λόγω κορονοϊού στα γραφεία κηδειών στην Ελβετία.

Τα διπλάσια φέρετρα από ότι «συνήθως» παρήγαγαν οι κατασκευαστές στην Ελβετία, λόγω των αυξημένων αναγκών που παρουσιάστηκαν με την πανδημία του κορονοϊού.

Παρότι, τα κρούσματα και τα θύματα του κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα στην Ελβετία, η χώρα δεν «έφτασε» ποτέ τα επίπεδα που καταγράφηκαν στην Ιταλία. Όμως, ο περιορισμός των κρουσμάτων και ο μειωμένος αριθμός των νεκρών, σε σχέση με άλλες χώρες, έχει προκαλέσει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα στα γραφεία κηδειών της χώρας...

insider

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του theLocal, τα γραφεία κηδειών στην Ελβετία έχουν «ξεμείνει» με δεκαπλάσιο απόθεμα σε φέρετρα από ότι συνήθως, κάτι που έχει επιφέρει σημαντική επιβάρυνση στα οικονομικά των επιχειρήσεων τους.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός θανάτων, τόσο από την πανδημία του κορονοϊού, όσο και γενικότερα, τότε θα χρειαστούν πολλά χρόνια μέχρι να «τελειώσει» το απόθεμα τους.

400 αντί για 40 φέρετρα σε απόθεμα

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κέβιν Χάγκενιν, η εταιρεία γραφείων τελετών για την οποία εργάζεται, παρήγγειλε 400 φέρετρα, τις πρώτες μέρες που η πανδημία ξέσπασε στην Ευρώπη, ενώ συνήθως διατηρούσαν μόλις 40 φέρετρα σε απόθεμα, καθώς όπως δήλωσε ήταν απαραίτητο να προετοιμαστούν για το χειρότερο.

«Χρειαζόμαστε ένα ολόκληρο γυμναστήριο μόνο για την αποθήκευση τους»... δήλωσε χαρακτηριστικά, αν και όπως τόνισε είναι φυσικά θετικό το ότι δεν χρειάστηκαν!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider