Διασύνδεση μεταξύ πληροφοριακών συστημάτων ΑΑΔΕ και ΗΔΙΚΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διασύνδεση μεταξύ πληροφοριακών συστημάτων ΑΑΔΕ και ΗΔΙΚΑ
Η νέα διαδικασία διασύνδεσης μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων της δημόσιας διοίκησης έρχεται να επιταχύνει τη μέχρι τώρα πρακτική, η οποία οδηγούσε σε σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων.

Σε εφαρμογή τίθεται η πρώτη διασύνδεση μεταξύ πληροφοριακών συστημάτων που υλοποιείται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ειδικότερα, πρόκειται για την υπ’ αρ. 424/30-08-2019 υπουργική απόφαση που ρυθμίζει τη διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της ΗΔΙΚΑ για την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η νέα διαδικασία διασύνδεσης μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων της δημόσιας διοίκησης έρχεται να επιταχύνει τη μέχρι τώρα πρακτική, η οποία οδηγούσε σε σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο site της από την Παρασκευή 20/9 και ώρα 15:00, λόγω της διαδικασίας εκκαθάρισης των μέχρι τώρα αιτήσεων με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider