Συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για το γήπεδο - «Θα τα καταφέρουμε»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για το γήπεδο - «Θα τα καταφέρουμε»
Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων υποδέχθηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο γραφείο του στο δεύτερο ραντεβού που πραγματοποιούν οι δύο άνδρες για το θέμα του γηπέδου του «τριφυλλιού».

Κώστας Μπακογιάννης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπαν ξανά για το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, έκαναν λόγο γι' ακόμα μεγαλύτερη διάθεση ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο, κατέστησαν ξεκάθαρο πως έχουν άριστη συνεργασία και γνωστοποίησαν πως την Παρασκευή θα υπάρξει ενημέρωση προς την ομάδα εργασίας...

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων υποδέχθηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο γραφείο του στο δεύτερο ραντεβού που πραγματοποιούν οι δύο άνδρες για το θέμα του γηπέδου του «τριφυλλιού» κι έπειτα από μια ώρα συζήτησης, εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για το πρότζεκτ που θέλουν να φέρουν εις πέρας.

«Είναι ένα τεράστιο έργο, ένα πολύ σημαντικό. Μπορεί ν' αλλάξει, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Η εναρκτήρια συνεδρίαση με την ομάδα εργασίας θα γίνει την Παρασκευή. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν κόβουμε κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε χαμηλά τη μπάλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία που είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο εαυτός μας» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Aπό την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Έχουμε όλοι τη διάθεση να προχωρήσουμε. Την επόμενη Παρασκευή στην συνάντηση με την ομάδα εργασίας θα τα βάλουμε όλα κάτω να δούμε τι πρέπει να γίνει, να δούμε τα νομοθετικά και πως μπορούμε να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί είναι πολλά τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Ο Δήμος, η Κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός έχουν τη διάθεση για να τα καταφέρουμε. Ο κ.Μπακογιάννης εμφανίστηκε ακόμα πιο θετικός σε αυτή τη δεύτερη συνάντησή μας. Είναι θετικοί όλοι οι εμπλεκόμενοι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα προκύψουν, γιατί θα υπάρξουν και εμπόδια...».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider