Συναινεί στα «θαύματα»

Νίκος Σοφιανός
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συναινεί στα «θαύματα»

Απέναντι στην κυβερνητική κωλοτούμπα, ο δήμαρχος της Αθήνας, προσέφερε τη συναίνεσή του στις μακέτες που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, για τα «θαύματα» που θα γίνουν στην Αθήνα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμένου προετοιμάζοντας το 4ο μνημόνιο, με τα νέα βάρη που θα προσθέσει στη λαϊκή πλειοψηφία, κάνει αντιπερισπασμό με μακέτες χώρων ανάπλασης. Σπρώχνει, ταυτόχρονα, επιχειρηματικά συμφέροντα γύρω από τα κτίρια Βωβού στο Βοτανικό, μεταφέροντας το γήπεδο του ΠΑΟ στο Γουδί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ευαίσθητος για τους Κορμοράνους στο Βοτανικό, τώρα ετοιμάζει αλλαγές στο Ρυθμιστικό της Αθήνας, για να τρέξουν ανεμπόδιστα τα επιχειρηματικά πλάνα τσιμέντου και εμπορικών κέντρων. Η αξιοποίηση των Παναθηναϊκών φίλαθλων αιτημάτων, ψηφοθηρικά από το μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, πάει μαζί με τα business plan πολυεθνικών αετονύχηδων.

Ο δήμαρχος της Αθήνας κατέχει το ρεκόρ του δημάρχου, που στήριξε πέντε μνημονιακές κυβερνήσεις, αρχίζοντας από τον Γ. Παπανδρέου φτάνοντας στον Τσίπρα. Με ένα προϋπολογισμό που το 70% στηρίζεται στη δημοτική φορομπηξία, υποβάθμισε κοινωνικές δομές, επιβάρυνε την καθαριότητα και το φωτισμό της πόλης, κυνήγησε μικροεπαγγελματίες, εγκατέλειψε τις παιδικές χαρές. Απ’ την άλλη παρέδωσε δομές και λειτουργίες στις ΜΚΟ, πρωταγωνιστεί στην ιλουστρασιόν βιτρίνα της ΕΕ, στον πολιτισμό για τις κοσμοπολίτικες ελίτ τύπου «Ντοκουμέντα».

Οι εξελίξεις στο Δήμο της Αθήνας επιβάλουν την αντιμετώπιση της κυρίαρχης πολιτικής σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, ανεξάρτητα από το αν ο δήμαρχος είναι κεντροαριστερός και η κυβέρνηση είναι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Είναι μαζί στη χάραξη και υλοποίηση αυτής της άγριας πολιτικής, είμαστε απέναντί τους υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της λαϊκής πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider