Ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε «στη μάχη» στον νότιο Λίβανο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε «στη μάχη» στον νότιο Λίβανο
Ο θάνατός του ανεβάζει σε τρεις τον αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί στον νότιο Λίβανο από τις 2 Μαρτίου.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα στον θάνατο «στη μάχη» ενός στρατιώτη στον νότιο Λίβανο.

«Ο αρχιλοχίας Ούρι Γκρίνμπεργκ, 21 ετών, από την Πέταχ Τικβά, που πολεμούσε σε επίλεκτη μονάδα αναγνώρισης του τάγματος Γκολάνι, έπεσε στη μάχη στον νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο στρατός.

Ο θάνατός του ανεβάζει σε τρεις τον αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί στον νότιο Λίβανο από τις 2 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία ξεκίνησαν εκ νέου οι εχθροπραξίες με τη λιβανική Χεζμπολάχ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κεραμέως: Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού είναι ένα ακόμη βήμα προς τη διεύρυνση του εισοδήματος των πολιτών - Δείτε Live

Σκλαβενίτης: Η «πρεμιέρα» στα έτοιμα γεύματα και οι big business που έπονται

Πόσο (και γιατί) «ξεφούσκωσε» το διεθνές ενδιαφέρον για απόκτηση κατοικιών στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider