Συρία: Εκτίμηση για παραγωγή φυσικού αερίου 15 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων στα τέλη του 2026

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συρία: Εκτίμηση για παραγωγή φυσικού αερίου 15 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων στα τέλη του 2026
Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με χρόνιες ενεργειακές ελλείψεις και ελλείψεις καυσίμων, μετά από τον 14χρονο εμφύλιο πόλεμο που κατέστρεψε τις ενεργειακές υποδομές της και μείωσε την παραγωγή της.

Η Συρία αναμένει ότι η παραγωγή φυσικού αερίου της θα αυξηθεί στα 15 εκατομμύρια κυβικά μέτρα στα τέλη του 2026, έναντι της παρούσας παραγωγής των 7 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων, δήλωσε σήμερα, ο υπουργός Ενέργειας Μοχάμεντ αλ Μπασίρ, καθώς η χώρα εργάζεται για την αύξηση του εσωτερικού ενεργειακού εφοδιασμού της.

Η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με χρόνιες ενεργειακές ελλείψεις και ελλείψεις καυσίμων, μετά από τον 14χρονο εμφύλιο πόλεμο που κατέστρεψε τις ενεργειακές υποδομές της και μείωσε την παραγωγή της.

Ο Αλ Μπασίρ λαμβάνει μέρος στην υπουργική διάσκεψη του Οργανισμού Αραβικών Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών (AOPEC) που πραγματοποιείται στο Κουβέιτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

IRC Ελληνικού: «Ψηλώνει» το τουριστικό project με καζίνο των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Hard Rock

Αυθαίρετα: Τέλος χρόνου στις 31 Μαρτίου - Πρόστιμα και συνέπειες για ακίνητα, μεταβιβάσεις

Στα 446,87 ευρώ αυξάνεται η εθνική σύνταξη το 2026 - Οι 10 ειδικές παροχές που συμπαρασύρει

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider