Μόσχα: Τα αεροδρόμια Βνούκοβο και Ντομοντέντοβο ανέστειλαν τη λειτουργία τους για λόγους ασφαλείας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μόσχα: Τα αεροδρόμια Βνούκοβο και Ντομοντέντοβο ανέστειλαν τη λειτουργία τους για λόγους ασφαλείας
Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν ενώ κατευθύνονταν στη ρωσική πρωτεύουσα.

Δύο αεροδρόμια της Μόσχας, το Βνούκοβο και το Ντομοντέντοβο, διέκοψαν τη λειτουργία τους σήμερα το απόγευμα, για λόγους ασφαλείας, ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν ανέφερε ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν στη Μόσχα.

«Άλλη μια επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποκρούστηκε. Οι ειδικοί των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων εργάζονται στο σημείο όπου έπεσαν τα συντρίμμια» ανέφερε ο δήμαρχος στην ανάρτησή του στο Telegram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέος Ελληνικός Προϋπολογισμός: Ελεύθερη πτώση επενδύσεων το 2027 - Πού θα αυξηθούν οι δαπάνες

Cosmote, Nova, Vodafone: Πού σκοράρουν στις νέες συνδέσεις και στην εξυπηρέτηση πελατών

Κλιματικό σοκ στην ελληνική γεωργία έως το 2060: Πόσο πραγματικά κινδυνεύουμε;

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider