Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου - Διασώθηκε το πλήρωμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου - Διασώθηκε το πλήρωμα
Βυθίστηκε στις 6 περίπου το απόγευμα, σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχής της Πέτρας το σκάφος της Frontex μετά από πρόσκρουση του σε ξέρα στην περιοχή.

Βυθίστηκε στις 6 περίπου το απόγευμα, σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχής της Πέτρας το σκάφος της Frontex μετά από πρόσκρουση του σε ξέρα στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πλήρωμα του σκάφους με σημαία Πορτογαλίας διεσώθη από σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Το σκάφος της Frontex βρισκόταν στην περιοχή στα πλαίσια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης μαζί με σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα επιχειρούσαν για τη διάσωση τεσσάρων αλλοδαπών που δεν έφτασαν στην ακτή, κατά δήλωση 36 διασωθέντων που επέβαιναν σε σκάφος με το οποίο πέρασαν στην περιοχή Λάψαρνα της Λέσβου από την Τουρκία σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν θα λάβουν την ενίσχυση

Έρχονται 50.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2026

Ανατροπή με τις ασφαλιστικές εισφορές - Πόσο αυξάνονται από 1/1/2026 - Αναλυτικοί πίνακες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider