Ουκρανία: Δύο νεκροί, 14 τραυματίες από χτύπημα με ρωσικό drone στην Οδησσό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Δύο νεκροί, 14 τραυματίες από χτύπημα με ρωσικό drone στην Οδησσό
Τρία παιδιά ήταν μεταξύ των τραυματιών της νυχτερινής επίθεσης και ένα εξ αυτών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 14 τραυματίστηκαν όταν ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) έπεσε σε πολυώροφη πολυκατοικία στην ουκρανική πόλη Οδησσό, στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Τρία παιδιά ήταν μεταξύ των τραυματιών της νυχτερινής επίθεσης και ένα εξ αυτών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Κίπερ.

Η Ρωσία έχει εντείνει τα πλήγματα με drones και πυραύλους σε ουκρανικές πόλεις τις τελευταίες εβδομάδες ενώ οι διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου έχουν περιέλθει σε τέλμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό: Οι ενέργειες εργοδότη ή εργαζόμενου που συνιστούν καταγγελία σύμβασης εργασίας

Κυρανάκης: Σταδιακή κατάργηση των τρόλεϊ και 24ωρο Μετρό τα Σάββατα από 13 Σεπτεμβρίου

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider