Ρωσία: Πυρκαγιά από ουκρανικό πλήγμα σε εργοστάσιο χημικών στην περιφέρεια Τούλα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Πυρκαγιά από ουκρανικό πλήγμα σε εργοστάσιο χημικών στην περιφέρεια Τούλα
Δύο άτομα τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχει απειλή για τη δημόσια υγεία λόγω διαρροής τοξικών ουσιών στην ατμόσφαιρα,.

Επιδρομή ουκρανικών drones προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο χημικών Azot και τον τραυματισμό δύο ανθρώπων στη ρωσική περιφέρεια Τούλα, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

«Η πυρκαγιά έχει κατασβηστεί», δήλωσε ο περιφερειάρχης Ντμίτρι Μιλιάεφ σε μήνυμα που ανήρτησε στην πλατφόρμα Telegram. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει απειλή για τη δημόσια υγεία λόγω διαρροής τοξικών ουσιών στην ατμόσφαιρα, διαβεβαιώνοντας πως οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να διενεργούν μετρήσεις στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Τριπλό σοκ σε τιμές, επιχειρήσεις και αγορές από τον πόλεμο στο Ιράν – Άπιαστοι οι στόχοι για το 2026

ΕΡΓΑΝΗ: Ποδαρικό με 217.959 αποχωρήσεις τον Ιανουάριο - Επτάμηνο σερί αρνητικών ισοζυγίων προσλήψεων - απολύσεων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider