Νετανιάχου: Τυχόν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νετανιάχου: Τυχόν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες
Το σχέδιο προς το οποίο συμφώνησε το Ισραήλ θα επιτρέψει την απελευθέρωση ομήρων χωρίς να δημιουργήσει προσκόμματα στους υπόλοιπους πολεμικούς στόχους, δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Τυχόν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Γάζα θα πρέπει να επιτρέπει στο Ισραήλ να επαναλάβει τις εχθροπραξίες μέχρι την επίτευξη των πολεμικών του στόχων, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς αναμένεται η επανάληψη των διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας.

«Το σχέδιο προς το οποίο συμφώνησε το Ισραήλ και χαιρέτισε ο πρόεδρος Μπάιντεν θα επιτρέψει την απελευθέρωση ομήρων χωρίς να δημιουργήσει προσκόμματα στους υπόλοιπους πολεμικούς στόχους», δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Η συμφωνία πρέπει να απαγορεύει την είσοδο όπλων προς την Χαμάς μέσω των συνόρων της Αιγύπτου με την Γάζα και δεν πρέπει να επιτρέψει την επιστροφή στην βόρεια Γάζα χιλιάδων παλαιστίνιων ενόπλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μέτρα στήριξης: Δύσκολα fuel pass πριν το Πάσχα - Μείωση στο diesel από 1η Απριλίου

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει σε πρόστιμα ΦΠΑ, κρυπτονομίσματα και ακίνητα

Κοινωνική αντιπαροχή: Ξεκινά η δημοπράτηση των πρώτων ακινήτων για κοινωνικές κατοικίες σε Παιανία, Λάρισα, Σέρρες, Πάτρα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider