Μενδώνη: Προσφυγή στα δικαστήρια για δημοσίευμα εφημερίδας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μενδώνη: Προσφυγή στα δικαστήρια για δημοσίευμα εφημερίδας
Αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", που αναφέρει πώς το υπουργείο Πολιτισμού αγνόησε καταγγελία από το 2021 για τον αρχαιοφύλακα της Νισύρου.

«Για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσφεύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια». Το παραπάνω ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού με δήλωσή της, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΠΟ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το υπουργείο Πολιτισμού αγνόησε καταγγελία από το 2021 για τον αρχαιοφύλακα της Νισύρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider