Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός επιμένει να υπερασπίζεται την δική του «αλήθεια» για τα Τέμπη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός επιμένει να υπερασπίζεται την δική του «αλήθεια» για τα Τέμπη
Οφείλω να του υπενθυμίσω ότι η «αλήθεια» του είναι πάντοτε «υποκειμενική» και ψεύτικη, ενώ η πραγματικότητα όχι, αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών επιμένει να υπερασπίζεται την δική του «αλήθεια». Οφείλω να του υπενθυμίσω ότι η «αλήθεια» του είναι πάντοτε «υποκειμενική» και ψεύτικη, ενώ η πραγματικότητα όχι», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι «η πραγματικότητα λοιπόν λέει ότι έχουμε 57 νεκρούς, συντονισμένη προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση και το χειρότερο, μια αμετανόητη ΝΔ και έναν πρωθυπουργό ο οποίος εμφανίζεται αμετανόητος».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνει ότι «δυστυχώς για αυτόν, η άμεση, γραπτή παρέμβασή μου τις πρώτες ημέρες έπειτα από το εθνικό έγκλημα, αποκαλύπτει την οργανωμένη, εξίσου εγκληματική επιχείρηση συγκάλυψης. Παρέμβαση, που γίνεται πλέον όπλο στα χέρια των συγγενών των θυμάτων, προκειμένου να λάμψει η πραγματική αλήθεια και να οδηγηθούν στην φυλακή όλοι οι εμπλεκόμενοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider