Τα Ella Resorts επενδύουν στους ανθρώπους τους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Ella Resorts επενδύουν στους ανθρώπους τους
Στηρίζοντας τους εργαζομένους στον κλάδο της φιλοξενίας

Η διαρκής επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και η στήριξη των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Ella Resorts, αποτελούν σταθερή προτεραιότητα και δέσμευση για την εταιρεία, ενόψει και της νέας τουριστικής σεζόν.

Τα Ella Resorts, απασχολώντας συνολικά 1.192 εργαζόμενους το 2023, συνεχίζουν με προσήλωση και την τρέχουσα σεζόν τη στελέχωση με προσωπικό, υφιστάμενων, αλλά και νέων ειδικοτήτων, στις μονάδες τους σε Ρόδο και Κέρκυρα, με στόχο να διατηρήσουν τις τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εντός του 2024, τα Ella Resorts προχωρούν στην πλήρη ανακαίνιση και ένταξη δύο νέων Lifestyle Beach Resorts σε Κρήτη και Κέρκυρα, 360 και 351 δωματίων αντίστοιχα, διευρύνοντας την παρουσία τους στην Ελλάδα, και παράλληλα λανσάροντας νέα ξενοδοχειακά προϊόντα, βάση του στρατηγικού προγραμματισμού τους.

Στην Κέρκυρα, όπου ο Όμιλος διαχειρίζεται συνολικά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση του πρώην La Grotta Verde, προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του, ως ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχειακό adults-only concept.

Με την αναστολή της λειτουργίας του ξενοδοχείου για την τρέχουσα σεζόν, όσο συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης, η Διοίκηση των Ella Resorts, αντιλαμβανόμενη την αγωνία και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των εργαζομένων, ανέλαβε να διασφαλίσει πλήρως τις θέσεις εργασίας και τα εργασιακά τους δικαιώματα, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρήσουν το εισόδημά τους.

Συγκεκριμένα, για τους εργαζομένους του πρώην La Grotta Verde:

• Εξασφαλίζει την εργασία τους στα λοιπά ξενοδοχεία του Ομίλου στην Κέρκυρα, με τους εργαζόμενους να διατηρούν την ίδια ειδικότητα, καθώς και τις ίδιες απολαβές.

• Αναγνωρίζει το σύνολο των δικαιωμάτων τους και διασφαλίζει την επαναπρόσληψή τους στο καινούριο ξενοδοχείο, μετά την ανακαίνισή του, ανεξαρτήτως από το εάν θα αποδεχθούν να απασχοληθούν σε άλλο ξενοδοχείο του Ομίλου τη φετινή σεζόν.

Με τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες, τα Ella Resorts αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά έμπρακτα, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την εταιρική αποστολή τους, την απαρέγκλιτη δέσμευσή τους να επενδύουν διαρκώς στους ανθρώπους τους, αλλά και να στηρίζουν σταθερά τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider