Συνελήφθη 20χρονος οδηγός στη Λ. Σχιστού να τρέχει με 199 χιλιόμετρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνελήφθη 20χρονος οδηγός στη Λ. Σχιστού να τρέχει με 199 χιλιόμετρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Για επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη 20χρονος οδηγός από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Τροχαίας Αττικής, ο οποίος εντοπίστηκε από ραντάρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 31-12-2023, επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα 199 χιλιόμετρα την ώρα, αντί για 50 που ήταν το όριο, δημιουργώντας κίνδυνο για τα άλλα αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο.

Επιπλέον, κατά τροχονόμο έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον 20χρονο οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider