Συνελήφθη 38χρονος με όπλο-μπρελόκ στο Σύνταγμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνελήφθη 38χρονος με όπλο-μπρελόκ στο Σύνταγμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο συλληφθείς, ένας 38χρονος αλλοδαπός με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή του Συντάγματος 38χρονο αλλοδαπό για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια περιπολίας των παραπάνω αστυνομικών στην περιοχή του Συντάγματος σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο 38χρονος.

Μετά από έρευνα των επιβαινόντων βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου πυροβόλος μηχανισμός σε μορφή μπρελόκ μαζί με 2 φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στην Πετρούπολη 25χρονη αλλοδαπή για παράβαση των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και περί φορολογίας καπνού.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σε σακούλες απορριμμάτων που κατείχε η κατηγορουμένη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 1.454 πακέτα τσιγάρων και 484 συσκευασίες καπνού χωρίς να φέρουν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και φορολογία καπνού του Υπουργείου Οικονομικών.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο διπλός κίνδυνος για κονδύλια και δαπάνες – Πώς μπορεί να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

Κτηματολόγιο: Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τις Πολεοδομίες και την αγορά ακινήτων

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider