Αττική Οδός: Κλειστή η είσοδος από Λ. Φυλής προς Ελευσίνα από το βράδυ 26/09 έως το πρωί 27/09

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αττική Οδός: Κλειστή η είσοδος από Λ. Φυλής προς Ελευσίνα από το βράδυ 26/09 έως το πρωί 27/09
Οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την είσοδο από τη Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7) ή την είσοδο από την Περιφερειακή Αιγάλεω (είσοδος 5). 

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνειαπό τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 26/09/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 27/09/2023 η είσοδος απόΛ. Φυλής (είσοδος 6)στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την είσοδο από τη Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7) ή την είσοδο από την Περιφερειακή Αιγάλεω (είσοδος 5).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Leader σε Κατασκευή, Παραχωρήσεις – Τα «κλειδιά» της Αττικής Οδού και τα ετήσια EBITDA των 300 εκατ.

Τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για real estate και yachting – Η «λίστα» με ακίνητα και μαρίνες, εκ νέου η Καλαμαριά

Ακίνητα: Εικονικές αγοραπωλησίες και συμβόλαια υψηλής αξίας στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider