Απεγκλωβισμός 61 ατόμων έως τώρα σε παραλίες της Μαγνησίας από το Λιμενικό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απεγκλωβισμός 61 ατόμων έως τώρα σε παραλίες της Μαγνησίας από το Λιμενικό
Ολοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Βόλου. Σε εξέλιξη είναι επίσης επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων στην παραλία Χορευτό.

Σε 44 απεγκλωβισμούς πολιτών στις θαλάσσιες περιοχές Χοντρή Αμμος, Χόρτο, Μηλίνα και Πλατανιά νομού Μαγνησίας προχώρησαν δύο πλωτά του λιμενικού και ένα ρυμουλκό υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού.

Ολοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Βόλου. Σε εξέλιξη είναι επίσης επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων στην παραλία Χορευτό. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα έως τώρα έχουν απεγκλωβιστεί 17 άτομα και σε σύνολο 61.Στις επιχειρήσεις συνέδραμε και ένα ελικόπτερο του λιμενικού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Υποχωρεί η «μανία» Labubu - Χάθηκαν 13 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της Pop Mart

Πόσα χρήματα παίρνει η Εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2025

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider