Ένοπλη επίθεση σε βάρος οδηγού ταξί στη λεωφόρο Συγγρού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ένοπλη επίθεση σε βάρος οδηγού ταξί στη λεωφόρο Συγγρού
Άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα περνώντας από το σημείο πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Ένοπλη επίθεση σε βάρος 29χρονου οδηγού ταξί σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 στη λεωφόρο Συγγρού 101. Ειδικότερα, άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα περνώντας από το σημείο πυροβόλησε εναντίον του 29χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Το θύμα ανέφερε ότι δέχτηκε ξαφνικά την επίθεση ενώ περίμενε με το ταξί του έξω από κέντρο διασκέδασης και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τον δράστη.

Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Lamda - Ελληνικό: «Ψηλώνει» ο Riviera Tower, διεθνές ενδιαφέρον για τα οικιστικά - Η τελευταία «φουρνιά» deals

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider