Πάτρα: Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται μία 25χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πάτρα: Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται μία 25χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της
Ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία 25χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά την επίθεση, ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όσον αφορά το περιστατικό, ο άνδρας και η γυναίκα διαπληκτίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, για άγνωστο ακόμα λόγο, σε εξωτερικό χώρο, στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου. Στην συνέχεια ο 28χρονος επιτέθηκε εναντίον της 25χρονης και την έπληξε με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στο λαιμό.

Περίοικοι, που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ενώ αμέσως μετά η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Την ώρα που οι αγρότες μας είναι στα μπλόκα, βουλγαρική εταιρεία καλλιεργεί στη Ρουμανία με τρακτέρ χωρίς οδηγό!

Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» σήμερα για συνταξιούχους, γονείς, άνεργους και δικαιούχους επιδομάτων

Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η προκαταβολή στους δικαιούχους - Πότε θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider