Επεισόδια με μολότοφ και προσαγωγές τη νύχτα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επεισόδια με μολότοφ και προσαγωγές τη νύχτα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι
Από τα επεισόδια υπέστησαν ζημιές τρία μηχανήματα του μετρό, δύο κομπρεσέρ και 4 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το εργοτάξιο του μετρό.

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι, όταν νεαροί που σύμφωνα με την Αστυνομία εξήλθαν από το χώρο του Άλσους Βεΐκου, όπου γινόταν το αντιρατσιστικό φεστιβάλ, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον του εργοταξίου του μετρό και των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα επεισόδια διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, από τις 02.00 έως τις 04.00 και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία από τις βόμβες μολότοφ υπέστησαν ζημιές τρία μηχανήματα του μετρό, δύο κομπρεσέρ και 4 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το εργοτάξιο.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις έγιναν επτά προσαγωγές, αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Από την Τροχαία έκλεισε η λεωφόρος Βεΐκου και γίνονταν εκτροπές της κυκλοφορίας μέχρι τις επτά το πρωί, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Μόλις το 2,5% των 30άρηδων είναι γονείς - Με εισοδήματα έως 10.000 ευρώ η πλειοψηφία τους

Ακίνητα: Έξι φορο-ανάσες για τους ιδιοκτήτες το 2026 – «Ψαλίδι» σε φόρους και τεκμήρια

Οι ξεχωριστές business της Τότεναμ: Πώς οι 0 εγχώριοι τίτλοι «χαρίζουν» χρυσάφι στους Λονδρέζους

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider