Στην Αθήνα η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Αθήνα η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην Αθήνα, μεταξύ 1ης και 3ης Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η εαρινή σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών σε συνεργασία με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Στην Αθήνα, μεταξύ 1ης και 3ης Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η εαρινή σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών σε συνεργασία με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ΕΔΕ συνδιοργανώνει από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών (EAJ-regional group of the IAJ) την εαρινή σύνοδο της EAJ του έτους 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Κατά τις εργασίες της εαρινής συνόδου της EAJ θα εκπροσωπηθούν 42 εθνικές δικαστικές Ενώσεις από ισάριθμα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής Ενώσεως της Ουκρανίας, ενώ ως παρατηρητές θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι δικαστικών Ενώσεων από τρίτες χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔΕ, «με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εκ μέρους των Ουκρανών συναδέλφων ενημέρωση σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των θεσμών, εν μέσω πολέμου». Τέλος, η διοργάνωση της εαρινής συνόδου της EAJ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στον «αέρα» η νέα πλατφόρμα PosoKanei - Πώς θα γίνεται η σύγκριση τιμών

Νέα ευκαιρία σε 1,5 εκατ. οφειλέτες - Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις

AWS: Ανοίγει τον Ιούλιο το Local Zone - Εξετάζει νέες επενδύσεις στη χώρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider