Ρωσικά ΜΜΕ: Η FSB υποστηρίζει ότι η κατάσταση στο Μπριάνσκ είναι υπό έλεγχο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρωσικά ΜΜΕ: Η FSB υποστηρίζει ότι η κατάσταση στο Μπριάνσκ είναι υπό έλεγχο
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας FSB δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην περιοχή Μπριάνσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία είναι «υπό έλεγχο», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας FSB δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην περιοχή Μπριάνσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία είναι «υπό έλεγχο», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει νωρίτερα ότι Ουκρανοί σαμποτέρ πυροβόλησαν εναντίον πολιτών σε μια «τρομοκρατική ενέργεια», όπως την αποκάλεσε, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία. Η Ουκρανία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι σκηνοθέτησε μια ψευδή «πρόκληση».

Ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν νωρίτερα ότι μια ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ είχε πάρει ομήρους στην περιοχή Μπριάνσκ, ενώ ο κυβερνήτης της περιοχής δήλωσε ότι ένας άνθρωπος είχε σκοτωθεί. Ουκρανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν την ευθύνη.

Σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία θα υπερισχύσει παρά αυτού του είδους τις επιθέσεις σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

G20: Κίνα και Ρωσία, τα μόνα μέλη που δεν ενέκριναν το ανακοινωθέν για την Ουκρανία

Ουκρανία: Μία ανάσα από το κέντρο της Μπαχμούτ οι μισθοφόροι της Wagner, λέει ο Πριγκόζιν

gazzetta
gazzetta reader insider insider