To 8o Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
To 8o Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»!
Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», το φετινό Santa Run.

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», το φετινό Santa Run.

Μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες, ξεχύθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α και έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, στον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της πόλης.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πύλη Α στο O.A.K.A Σπύρος Λούης, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου άτομα κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αϊ Βασίληδες.

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

σφσφ

«Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς που το Ο.Α.Κ.Α συνδιοργανώνει και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με τόσο έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε άνθρωπο, που ανεξαρτήτως της ηλικίας του θέλει να κάνει την ψυχή του να χαμογελά. Είμαστε εδώ για ακόμη μια χρονιά με την ομάδα του Holmes Place και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να τους βοηθήσουμε να το κάνουν πράξη.»

Ο Γενικός Διευθυντής των Holmes Place, Παναγιώτης Μπάζος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την διοργάνωση του Santa Run στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης». Τα Holmes Place βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητική δράση με κοινωνικό χαρακτήρα και η φετινή συμμετοχή δικαίωσε με το παραπάνω τις προσδοκίες μας.»

σφσφσ

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: Το Arla Protein, με μία πρωτοποριακή σειρά γευστικών προϊόντων, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά. Η Melissa με τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της, τα Starbucks, με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα ροφήματα, η La vie en Rose by Dimitra Katsafadou για τα καλλυντικά με φυσικά συστατικά και το Bread Factory, με τα Χριστουγεννιάτικα κεράσματα του.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν το BOOMmag και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM Christmas Edition.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.