Εισαγγελέας για Κιβωτό: Να μην πλησιάζουν δομές και παιδιά ο π. Αντώνιος και 5 ακόμη άτομα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εισαγγελέας για Κιβωτό: Να μην πλησιάζουν δομές και παιδιά ο π. Αντώνιος και 5 ακόμη άτομα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο πατήρ Αντώνιος και τα πέντε απολυθέντα μέλη του πρώην ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου απαγορεύεται βάσει εισαγγελικής εντολής να πλησιάσουν τις δομές και τα παιδιά, υπό τον φόβο να προσπαθήσουν να τους ασκήσουν επιρροή.

Όλοι οι άνθρωποι του... προέδρου ξηλώνονται ο ένας μετά τον άλλον, ενώ οι Αρχές στήνουν... μπλόκο σε όσους από το προηγούμενο ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου επιδιώκουν να πλησιάσουν στις δομές. Ενας εξ αυτών είναι κι ο πατήρ Αντώνιος για τον οποίο εκδόθηκε μεταξύ άλλων εισαγγελική παραγγελία ώστε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει τις δομές της ΜΚΟ.

Χθες (30/11), το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

«Μηχανή κοπής χρήματος» η Coca Cola Zero

Νέο Αεροδρόμιο Κρήτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-GMR): Προσφορά από Indra για τα συστήματα αεροναυτιλίας - «Απογειώνεται» τέλη 2028

Φόρτωση BOLM...
reader insider