Ο «δύσκολος» στόχος του Μπιλ Γκέιτς για το 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο «δύσκολος» στόχος του Μπιλ Γκέιτς για το 2022
Μια σειρά από στόχους έθεσε για το 2022 και τα επόμενα χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς, μέσα από το προσωπικό του blog και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ένας «δύσκολος» στόχος. Να αποφευχθούν μελλοντικές πανδημίες.

Μια σειρά από στόχους έθεσε για το 2022 και τα επόμενα χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς, μέσα από το προσωπικό του blog και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ένας «δύσκολος» στόχος. Να αποφευχθούν μελλοντικές πανδημίες.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναλάβουμε τα δεινά των δύο τελευταίων ετών», έγραψε και πρόσθεσε πως «ο κόσμος είχε την ευκαιρία να επενδύσει στα εργαλεία και τα συστήματα που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την πανδημία του Covid-19 και δεν την εκμεταλλευτήκαμε» αναφέρει το CNBC.

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft και φιλάνθρωπος έγραψε στο blog του ότι η επόμενη υγειονομική απειλή επιπέδου Covid-19 θα πρέπει να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων προβλημάτων του κόσμου και πως είναι αρκετά πιεστική ώστε να απαιτεί την προσοχή μας και στο 2022.

Παράλληλα, ο Μπιλ Γκέιτς άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα των πανδημιών και της Covid-29 είναι πιθανό να αποτελέσει το αντικείμενο του επόμενου βιβλίου του, το οποίο πρόκειται να εκδοθεί το επόμενο έτος. Εν τω μεταξύ, έγραψε πως η επένδυση στην ιατρική έρευνα και ανάπτυξη είναι ένα έξυπνο μέρος για να ξεκινήσει κανείς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γκέιτς: Τι τον ανησυχεί περισσότερο για το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider