Bombardier: Συμφωνία για πώληση 20 τζετ Challenger 350 έναντι μισού δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bombardier: Συμφωνία για πώληση 20 τζετ Challenger 350 έναντι μισού δισ. δολαρίων
Μία παραγγελία -από άγνωστο, μέχρι στιγμής, αγοραστή- για την προμήθεια 20 καινούργιων αεροσκαφών Challenger 350 δέχθηκε η καναδική εταιρεία αεροναυπηγικής Bombardier Inc., με το ποσό που αναμένεται να μπει στα ταμεία της να ξεπερνάει τα 530 εκατ. δολάρια.

Μία παραγγελία -από άγνωστο, μέχρι στιγμής, αγοραστή- για την προμήθεια 20 καινούργιων αεροσκαφών Challenger 350 δέχθηκε η καναδική εταιρεία αεροναυπηγικής Bombardier Inc., με το ποσό που αναμένεται να μπει στα ταμεία της να ξεπερνάει τα 530 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, πρόκειται για την μεγαλύτερη συμφωνία της εταιρείας εντός του τρέχοντος έτους, μία κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει την Bombardier να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στον κλάδο.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από ένα μήνα, η αμερικανική εταιρεία είχε προχωρήσει στην παρουσίαση της νέα έκδοσης του ανανεωμένου ιδιωτικού τζετ Challenger 350, λόγω τόσο της μεγάλης ζήτηση του αρχικού μοντέλου όσο και των αυξημένων απαιτήσεων για ιδιωτικά αεροσκάφη εν μέσω της πανδημίας.

Σημειώνεται πως το δεκαθέσιο Challenger 350 κοστολογείται στα 26,7 εκατ. δολάρια κι αποτελεί μία από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας, ενώ η πρεμιέρα του στην αγορά αναμένεται στο δεύτερο μισό του 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider