Nέα έκδοση του τζετ Challenger 350 ετοιμάζει η Bombardier

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nέα έκδοση του τζετ Challenger 350 ετοιμάζει η Bombardier
Μία νέα έκδοση του ιδιωτικού τζετ Challenger 350 ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά η καναδική εταιρεία αεροναυπηγικής Bombardier, μετά την μεγάλη ζήτηση του αρχικού μοντέλου αλλά και εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων για ιδιωτικά αεροσκάφη εν μέσω της πανδημίας.

Μία νέα έκδοση του ιδιωτικού τζετ Challenger 350 ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά η καναδική εταιρεία αεροναυπηγικής Bombardier, μετά την μεγάλη ζήτηση του αρχικού μοντέλου αλλά και εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων για ιδιωτικά αεροσκάφη εν μέσω της πανδημίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται πηγές με γνώση των γεγονότων, η καναδική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει την νεότερη έκδοση του Challenger 350 σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι περισσότερες αλλαγές θα αφορούν στην εσωτερική διακόσμηση και το design του αεροσκάφους.

Σημειώνεται πως το δεκαθέσιο Challenger 350 κοστολογείται στα 26,7 εκατ. δολάρια κι αποτελεί μία από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας, με την αεροπορική εταιρεία Flexjet να έχει ήδη προχωρήσει στην παραγγελία 40 αεροσκαφών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider