ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος που ζήτησε «πολιτικό μέσο» σε πολίτη για να καλέσει πυροσβεστική βοήθεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος που ζήτησε «πολιτικό μέσο» σε πολίτη για να καλέσει πυροσβεστική βοήθεια
Κάτοικος της Αρκαδίας, κλαίγοντας, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του.

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ταξίαρχος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ρώτησε πολίτη από την Αρκαδία αν έχει «πολιτικό μέσο» προκειμένου να στείλει πυροσβεστικό όχημα για τις φωτιές.

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο αξιωματικός και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τι συνέβη

Κάτοικος της Αρκαδίας, κλαίγοντας, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. Το βίντεο με την καταγγελία του έκανε το γύρο ιστοσελίδων και social media.

«Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», ακούγεται να λέει σε κατάσταση σοκ ο κάτοικος της Αρκαδίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider