Μ. Χρυσοχοΐδης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να καπηλευθεί κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου"

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μ. Χρυσοχοΐδης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να καπηλευθεί κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου"
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοΐδη για το περιστατικό της Ηλιούπολης.

«Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω δηλώσεις γι’ αυτή τη δραματική ανθρώπινη ιστορία.

Με αναγκάζει όμως η χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβη χθες σε 2 συλλήψεις, με τη μία να άφορα αστυνομικό.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η εμπορία ανθρώπων.

Η υπόθεση ύστερα από τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό που οδήγησε στις δύο συλλήψεις αναδεικνύει αποκρουστικές πτυχές της ενδοοικογενειακής βίας, ενός διαχρονικούπροβλήματος που αποτελεί όνειδος για τις κοινωνίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία Τμήματος Αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας, το θέμα ωστόσο είναι ευρύτερο και απαιτεί την ευαισθητοποίηση όλων.

Περιστατικά σαν το χθεσινό, με το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που μάλιστα εποπτεύεται από τον Αντιεισαγγελέα Εφετών να κάνει με αποτελεσματικότητα την δουλειά του για την εξιχνίαση των βαρέων αυτών αδικημάτων, με σεβασμό στο θύμα, από κανένα σοβαρό κόμμα, πουθενά στον κόσμο δεν θεωρούνται ευκαιρίες πολιτικής εκμετάλλευσης.

Όχι όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπό του, που επιχειρούν δίχως ίχνος ντροπής να καπηλευθούν κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.