Γερμανία: Εντός Ιουλίου θα δοθεί η δυνατότητα εμβολιασμού στο σύνολο του πληθυσμού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γερμανία: Εντός Ιουλίου θα δοθεί η δυνατότητα εμβολιασμού στο σύνολο του πληθυσμού
Εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στη Γερμανία
Εντός Ιουλίου - νωρίτερα από ό,τι είχε εξαγγελθεί - θα έχει δοθεί στο σύνολο του πληθυσμού η δυνατότητα για εμβολιασμό κατά της Covid-19, εκτιμά η γερμανική κυβέρνηση.

Εντός Ιουλίου - νωρίτερα από ό,τι είχε εξαγγελθεί - θα έχει δοθεί στο σύνολο του πληθυσμού η δυνατότητα για εμβολιασμό κατά της Covid-19, εκτιμά η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Δικτύου RND.

Όπως επισημαίνει το RND, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εμφανίζεται πεπεισμένη ότι, όχι απλώς θα υλοποιήσει την υπόσχεσή της για προσφορά εμβολιασμού σε όλους «έως το τέλος του καλοκαιριού» - στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ - , αλλά θα επισπεύσει τη διαδικασία, επιτυγχάνοντας τον στόχο εντός του επόμενου μήνα. Τον Ιούλιο θα είναι εφικτό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, να χορηγηθούν 17-18 εκατομμύρια εμβόλια τύπου mRNA ως πρώτη δόση, για τα οποία η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Όπως επισημαίνει το RND, το σύστημα των εμβολιαστικών κέντρων αναμένεται να διατηρηθεί «σε κάποια μορφή» και μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider