Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πάρο - Αν και οριοθετήθηκε η πυρκαγιά υπάρχουν αναζωπυρώσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πάρο - Αν και οριοθετήθηκε η πυρκαγιά υπάρχουν αναζωπυρώσεις
Πυροσβεστική
Eνισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω αναζωπυρώσεων.

Αν και έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες (Κυριακή) το μεσημέρι στην περιοχή Κώστος της Πάρου, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω αναζωπυρώσεων.

Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν τώρα 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στην Πάρο, από τη Νάξο, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, από τη Σάμο 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος, από την Αθήνα επίσης 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ και από τον Πειραιά 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Επίσης, προς την Πάρο πετούν και 2 αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider