«Χρυσάφι» για ένα μενού στη Disneyland

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χρυσάφι» για ένα μενού στη Disneyland
Εστιατόριο (Pym Test Kitchen) στο θεματικό πάρκο της Disney που θα ανοίξει στις 4 Ιουνίου θα προσφέρει «ένα από τα πιο ακριβά σάντουιτς στον κόσμο».

Και όμως το κόστος για ένα σάντουιτς σε εστιατόριο στη Disneyland...«ζαλίζει».

Σύμφωνα με το Marketwatch, εστιατόριο (Pym Test Kitchen) στο θεματικό πάρκο της Disney που θα ανοίξει στις 4 Ιουνίου θα προσφέρει «ένα από τα πιο ακριβά σάντουιτς στον κόσμο».

Συγκεκριμένα όλα τα Pym-ini σάντουιτς θα περιέχουν τα ίδια συστατικά, αλλά τα μεγέθη τους θα διαφέρουν. Κάθε σάντουιτς θα περιλαμβάνει με σαλάμι, ζαμπόν με δεντρολίβανο και λιαστή ντομάτα απλωμένη σε focaccia. Το σάντουιτς θα σερβίρεται με σάλτσα μαρινάρα και σαλάτα ρόκα. Το Pym-ini Sandwich θα είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη, με το μικρότερο να κοστίζει 15 δολάρια. Το μεσαίου μεγέθους σάντουιτς θα έχει πολύ υψηλότερη τιμή ήτοι 56 δολάρια και το μεγαλύτερο θα έχει το υψηλότερο κόστος που φτάνει τα 100 δολάρια.

Παρόλο που η τιμή των 100 δολαρίων του Pym-ini μπορεί να είναι εντυπωσιακή, δεν αποτελεί το πιο ακριβό γεύμα στη Disneyland. Στο Steakhouse 55, ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο ξενοδοχείο της Disneyland το οποίο εξακολουθεί να είναι προσωρινά κλειστό λόγω της πανδημίας, οι επισκέπτες μπορούν συνήθως να γευτούν μια μπριζόλα Porterhouse που κοστίζει 138 δολάρια, και είναι για δύο άτομα.

Και στο Walt Disney World στη Φλόριντα, το εστιατόριο Takumi-Tei στο θεματικό πάρκο EPCOT διαθέτει πολλά γεύματα στο μενού που ξεπερνούν τα 100 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός Wagyu tenderloin και ενός σούσι omakase. Αντίστοιχα και το Takumi-Tei παραμένει κλειστό όπως και το Steakhouse 55.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider