Έρευνα του υπουργείου Εργασίας για το δυστύχημα στην Εύβοια - «Θα επιβληθούν κυρώσεις»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έρευνα του υπουργείου Εργασίας για το δυστύχημα στην Εύβοια - «Θα επιβληθούν κυρώσεις»
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην Εύβοια που στοίχισε την ζωή σε τρεις εργαζόμενους και τραυμάτισε σοβαρά άλλον διεξάγει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην Εύβοια που στοίχισε την ζωή σε τρεις εργαζόμενους και τραυμάτισε σοβαρά άλλον διεξάγει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Εύβοια και ταχεία ανάρρωση στον τέταρτο εργαζόμενο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλιβερίου.

Κλιμάκιο του ΣΕΠΕ βρέθηκε ήδη από χθες στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσει, σε συνεργασία με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και να διερευνήσει κατά πόσο τηρούνταν τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων που προβλέπει η νομοθεσία γι’ αυτού του είδους τις εργασίες.

Είναι αυτονόητο πως θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider