Δριμύτατη επίθεση Μπάιντεν σε Πούτιν - «Είναι φονιάς»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δριμύτατη επίθεση Μπάιντεν σε Πούτιν - «Είναι φονιάς»
Ο Μπάιντεν δήλωσε πως ο Πούτιν «θα πληρώσει το τίμημα» για την προσπάθεια ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο.

Οξύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επαναφέροντας τις κατηγορίες της Ουάσινγκτον για προσπάθεια της Ρωσίας να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές του 2020.

Σε δηλώσεις που έκανε στο ABC, ο Μπάιντεν δήλωσε πως ο Πούτιν «θα πληρώσει το τίμημα» για την προσπάθεια ανάμειξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο. «Θα δείτε σύντομα» απάντησε ο Μπάιντεν σε ερώτηση για τις επιπτώσεις της ρωσικής ανάμειξης», όπως μετέδωσε το Reuters.

Ακόμα, σε ερώτηση για το εάν ο Πούτιν είναι φονιάς (killer), ο Μπάιντεν απάντησε καταφατικά. «Ναι, το πιστεύω» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, στη συνέντευξη του στο ABC.

Όπως επισήμανε, σε μια μακρά συνομιλία που είχε μαζί με τον Ρώσο ηγέτη του είπε: «Σε ξέρω και με ξέρεις. Αν καταλήξω ότι αυτό συνέβη, να είσαι έτοιμος»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider