Διεθνή
27-02-2020 | 08:43

Αυτές είναι οι 6 καλύτερες πόλεις για τους εκπατρισμένους Ευρωπαίους

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 6 καλύτερες πόλεις για τους εκπατρισμένους Ευρωπαίους

Ο κατάλογος της ECA International παρουσιάζει τις πιο βιώσιμες πόλεις για τους Ευρωπαίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Υγιές περιβάλλον, καλές υποδομές και χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις καλύτερες πόλεις του κόσμου, για όσους Ευρωπαίους πολίτες ζουν και εργάζονται μακριά από τον τόπο καταγωγής τους.

Σύμφωνα με την ECA International (ECA), έξι ευρωπαϊκές πόλεις ισοψηφούν και καλύπτουν τις πρώτες τρεις θέσεις του καταλόγου, καθώς συγκεντρώνουν υψηλές βαθμολογίες στα κριτήρια της υγείας, των υπηρεσιών, της διαμονής και της πολιτικής κατάστασης, μεταξύ άλλων.

Δείτε τις κορυφαίες πόλεις για τους Ευρωπαίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό:

Στην 1η θέση του καταλόγου με τις καλύτερες χώρες για να ζήσουν και να εργαστούν οι Ευρωπαίοι πολίτες ισοψηφούν η Κοπεγχάγη στη Δανία και η Βέρνη στην Ελβετία.

Στην 3η θέση του καταλόγου με τις καλύτερες χώρες για να ζήσουν και να εργαστούν οι Ευρωπαίοι πολίτες ισοψηφούν η Χάγη στην Ολλανδία και η Γενεύη στην Ελβετία. 

Στην 5η θέση του καταλόγου με τις καλύτερες χώρες για να ζήσουν και να εργαστούν οι Ευρωπαίοι πολίτες ισοψηφούν το Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και το Σταβάνγκερ στη Νορβηγία. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.