Schaeuble προς ΕΚΤ: Όχι σε υπερ-χαλαρή νομισματική πολιτική

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Schaeuble προς ΕΚΤ: Όχι σε υπερ-χαλαρή νομισματική πολιτική
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Νέες αυστηρές συστάσεις για την υπερβολικά «χαλαρή» νομισματική πολιτική της ΕΚΤ διατύπωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Οικoνομικών, W. Schaeuble.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Βερολίνο για την ευρωπαϊκή ενοποίηση, ο Γερμανός υπουργός τόνισε ότι οι «εξυπηρετικές» πολιτικές ενέχουν τον κίνδυνο εφησυχασμού και απροθυμίας των κρατών – μελών της Ε.Ε. να υλοποιήσουν τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει ότι σέβεται απόλυτα την ανεξαρτησία της ΕΚΤ.

«Πρέπει να πω στους κεντρικούς τραπεζίτες ότι οι αποφάσεις για τη νομισματική πολιτική ενέχουν ηθικούς κινδύνους» τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το ραντεβού Μητσοτάκη με τους βουλευτές -Γιατί είναι ο Γερουλάνος στο ραντάρ -Τα αλληλοφαγώματα στην αριστερή πολυκατοικία

Αποταμιεύσεις και επενδύσεις - Ανοδος επιτοκίων από Φθινόπωρο - Τα 4 καμπανάκια

Εξοικονομώ: Ανάσα έως τις 30 Νοεμβρίου για έργα που κινδύνευαν να μείνουν ημιτελή - Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider