Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών του Big Bang Theory

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτές είναι οι περιουσίες των πρωταγωνιστών του Big Bang Theory
Η σειρά ρίχνει αυλαία αυτή τη σεζόν, αλλά οι πρωταγωνιστές της έχουν περιθώριο να μην ξαναδουλέψουν ποτέ!

Το Big Bang Theory είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της τελευταίας δεκαετίας στην αμερικανική τηλεόραση και όχι μόνο. Από το 2007 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο μέχρι φέτος που θα προβληθεί το τελευταίο της 12ης σεζόν, πολλά έχουν αλλάξει και κυρίως στην αμοιβή των πρωταγωνιστών!

Δεδομένης της επιτυχίας που είχε το σόου, όπως γράφει το Τhe Richest, δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν πως οι ηθοποιοί που απαρτίζουν την κεντρική ομάδα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης.

Όμως οι περισσότεροι από αυτούς έχουν έσοδα και από άλλες δουλειές, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com και οι περιουσίες τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και όταν η σειρά θα τελειώσει επίσημα, θα κερδίζουν αρκετά χρήματα και από τα πνευματικά δικαιώματα των επαναλήψεων.

Δείτε εδώ πόσα κερδίζουν:

*Πηγή φωτογραφιών: TheRichest.com

Είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς και φυσικά και ο πιο ακρβοπληρωμένος του καστ.

Με μισθό 1 εκατ. δολαρίων ανά επεισόδιο – που έγιναν 900.000 δολάρια πλέο - η αμοιβή του Τζιμ Πάρσον στη σειρά είναι το μεγαλύτερο έσοδο του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το The Richest, μάλιστα, για ένα διάστημα ο Πάρσον ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση!

Σήμερα, πέρα από την «κύρια» δουλειά του, έχει έσοδα και από τη σειρά Young Sheldon, αλλά και από εμφανίσεις σε ταινίες όπως οι Hidden Figures, Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, αλλά και δίνοντας τη φωνή του σε animated ταινίες όπως το Home.

Είναι ο ηθοποιός με την περισσότερη και πιο επιτυχημένη προϋπηρεσία, πριν το Big Bang Theory, με ρόλους σε σόου όπως το Roseanne και το National Lampoon's Christmas Vacation.

Μέχρι πρόσφατα έπαιρνε 1 εκατ. δολάρια ανα επεισόδιο για το BBT, όμως πλέον παίρνει 900.000, μετά την απόφαση της εταιρείας παραγωγής να κάνει μειώσεις σε όλο το καστ. Ο Τζόνι Γκαλέκι έχει έσοδα και από τους ρόλους του σε σόου του Broadway αλλά και την spin-off σειρά της Roseanne, The Conners.

Πέραν του ρόλου της σερβιτόρας στη σειρά, η «Πένυ» έχει εμφανιστεί σε ταινίες του Netflix, όπως το Handsome: A Netflix Mystery Movie το 2017, έχει δανείσει τη φωνή της στο χαρακτήρα της «Eleanor» στην πρόσφατη ταινία Alvin and the Chipmunks, ενώ μπορεί να την... ακούσει κανείς και ως «Harley Quinn» στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Το 2017 μάλιστα ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής «Yes, Norman Productions», η οποία έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου The Flight Attendan, στο σινεμά.

Δεδομένου ότι ο χαρακτήρας του Κουνάλ Ναγιάρ είναι ο κολλητός του ρόλου του Χέλμπεργκ και συνήθως εμφανίζονται μαζί στα επεισόδια του Big Bang Theory, δεν προκαλεί εντύπωση πως οι μισθοί τους είναι ίδιοι.

Στον «ελεύθερο» του χρόνο από τη σειρά, ο διάσημος ηθοποιός είναι και stand up comedian, αλλά και σεναριογράφος της παράστασης Cotton Candy στην Ινδία. Ενώ έχει παίξει σε ταινίες, κάνει stand up εμφανίσεις και έχει δανείσει τη φωνή του για την ταινία κινουμένων σχεδίων Ice Age: Continental Drift and Trolls.

Ο Σάιμον Χέλμπεργκ κερδίζει περί τα 800.000 – 900.000 δολάρια για το κάθε επεισόδιο του Big Bang Theory, όμως έχει έσοδα και από άλλους – κυρίως κωμικούς – ρόλους.

Μάλιστα, μετά την εμφάνιση του στο BBT, ο Χέλμπεργκ έχει λάβει και υποψηφιότητα για το βραβείο Golden Globe χάρη στην ερμηνεία του δίπλα στη Μέριλ Στριπ, στην ταινία Florence Foster Jenkins.

Ως σύζυγος του «Σέλντον» η Μαγίμ Μπιαλίκ κερδίζει περί τις 500.000 δολάρια για το ρόλο της στο Big Bang Τheory.

Η ηθοποιός πριν από αυτό το σόου εμφανιζόταν στην τηλεπτική σειρά Blossom, ενώ πλέον δανείζει συχνά τη φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Η Μελίσα Ραντς βγάζει περί τα 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, κάτι που οφείλεται στο γεγονός των λιγότερων εμφανίσεων.

Παράλληλα, μπορεί να τη δει κανείς στο κωμικό σόου The Realest Real Housewives.

Το 2015 η ηθοποιός έγραψε το σενάριο και έκανε την παραγωγή για την ταινία The Bronze, στην οποία επίσης πρωταγωνίστησε. Ενώ έχει δανείσει πολλές φορές τη φωνή της σε ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Λίβανος: Επτά νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στο νότιο τμήμα της χώρας

23:37

Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

23:15

Χαρακόπουλος: Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος της ΝΔ

22:46

Θεσσαλονίκη: Σαρωτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στην πόλη

22:16

Επίσκεψη Ν. Δένδια στην έδρα της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης

21:47

Μαρινάκης: Τη μάχη ενάντια στην παραπληροφόρηση θα δώσει το σύνολο της κοινωνίας

21:18

Μήνυμα Γεραπετρίτη για την Ημέρα της Ευρώπης

21:00

Κεραστάρης (ΟΑΣΑ): Πιο συχνά δρομολόγια και μικρότερες αναμονές στις αστικές συγκοινωνίες στην πρωτεύουσα

20:53

Ουγγαρία: Ο Μάγιαρ αναλαμβάνει την εξουσία με την υπόσχεση για αλλαγή καθεστώτος

20:49

Σύλληψη 22χρονου ημεδαπού από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με 530 γρ.κοκαΐνης

20:34

Φίτσο: Ο μοναδικός Ευρωπαίος ηγέτης που παραβρέθηκε στη Μόσχα στις εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου

20:25

Κως: Αγρότης καταπλακώθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το τρακτέρ του

20:14

Τραμπ: Η Ιταλία δεν μας στάθηκε όταν είχαμε ανάγκη

20:04

Ημέρα της Ευρώπης: Με το Europa Experience Athens γιορτάστηκε η μέρα αφιερωμένη στο κοινό ευρωπαϊκό μέλλον

19:57

Δήμας: Η χώρα οφείλει να επενδύει συνεχώς σε υποδομές για να ανταποκριθεί στον ευρωπαϊκό της ρόλο

19:37

ΠΑΣΟΚ: Φιλί της ζωής δεν υπάρχει για την κυβέρνηση σας, κ. Πρωθυπουργέ

19:20

Βενιζέλος: Εκφράζει ενστάσεις για τη μη ανάσυρση της δικογραφίας των υποκλοπών από το αρχείο

19:00

Το δημόσιο χρέος υπονομεύει τη γεωπολιτική ισχύ της Δύσης

18:59

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη, πολύ ισχυρότερη

18:51

Ιράν: Αμφισβητεί τη σοβαρότητα της αμερικανικής διπλωματίας

18:42

Νέα επέλαση Σαχαριανής σκόνης αναμένεται απ΄ τη Δευτέρα

18:31

Γκεμπρεγέσους (ΠΟΥ): Ο ιός στο κρουαζιερόπλοιο είναι το στέλεχος των Άνδεων, είναι σοβαρό αλλά όχι μία νέα πανδημία

18:08

Ισπανία: Αποστολή αεροσκαφών για την απομάκρυνση υπηκόων ξένων χωρών από το κρουαζιερόπλοιο με κρούσματα Χανταϊού

17:43

Εσκρίβα (EKT): Οι κίνδυνοι της ΤN ωθούν σε επανεξέταση των χρηματοπιστωτικών υποδομών

17:24

Χαρδαλιάς: Συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθεια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής

17:18

Επιφυλάξεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων για το νέο χωροταξικό τουρισμού

17:00

Το «έμφραγμα» του ΟΣΔΕ στραγγαλίζει πάνω από 1 δισ. ευρώ ρευστότητας στην ελληνική περιφέρεια

16:41

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

16:37

Βρετανία: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας από τη Ν. Κεραμέως στο London School of Economics

16:29

Τασούλας για την Ημέρα της Ευρώπης: Ας εργαστούμε για μια Ευρώπη πιο ισχυρή, πιο δίκαιη, πιο συνεκτική

gazzetta
gazzetta reader insider insider