Νέες απώλειες για το Bitcoin - Σε χαμηλό 2 μηνών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες απώλειες για το Bitcoin - Σε χαμηλό 2 μηνών
«Η δεδομένη χρονική περίοδος χρήζει προσοχής καθώς το bitcoin θα μπορούσε να κατρακυλήσει ξανά στα 24.600 δολάρια».

Το Bitcoin σημειώνει απώλειες για δεύτερο 24ωρο, υποχωρώντας μάλιστα και σε χαμηλό 2 μηνών (από τον Μάρτιο) εν μέσω της ευρύτερης οπισθοχώρησης της αγοράς των κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο διολίσθησε ως και 3,2% την Παρασκευή, διαπραγματευόμενο στα 26.320 δολάρια. Στις 11:30 ώρα Ελλάδας, εξακολουθεί να χάνει έδαφος, κινούμενο στο -2,75% και τα 26.280 δολάρια. Από την πλευρά του, το Ether χάνει 2,5% στα 1.750 δολάρια.

«Η πρόσφατη τραπεζική αναταραχή έχει οδηγήσει τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ξεφορτωθούν τα ψηφιακά τους assets και κυρίως τα crypto, εν μέσω της επιτακτικής ανάγκη διαχείρισης των ισολογισμών τους», δήλωσε ο Ρόμπερτ Άλκορν, διευθύνων σύμβουλος της Clearpool.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, 2 κορυφαίες εταιρείες, οι Jane Street και Jump Crypto αποχώρησαν από τις συναλλαγές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ.

«Ο όγκος των συναλλαγών έχει μειωθεί σημαντικά στις αγορές και οι ειδήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, με την απόσυρση δύο σημαντικών παικτών από τα διάφορα χρηματιστήρια έχουν επηρεάσει το επενδυτικό συναίσθημα», εκτιμά ο Ρίτσαρντ Γκάλβιν, συνιδρυτής του Digital Asset Capital Management σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι αναλυτές ψάχνουν τώρα για το επόμενο στήριγμα για τα crypto με τον Μάρκους Τίλεν, επικεφαλής ερευνών στο Matrixport, να επισημαίνει πως η δεδομένη χρονική περίοδος χρήζει προσοχής καθώς το Bitcoin θα μπορούσε να κατρακυλήσει ξανά στα 24.600 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπαχταλιά (egg Eurobank): Πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών, φοιτητριών, επιχειρηματιών

Societe Generale: Αύξηση κερδών και μείωση εσόδων για το α' τρίμηνο, εν μέσω των υψηλών επιτοκίων

Allianz: Αύξηση 329% στα κέρδη, αλλά κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών

gazzetta
gazzetta reader insider insider