Επέστρεψε πάνω από τα $20.000 το Bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επέστρεψε πάνω από τα $20.000 το Bitcoin
Πάνω από το όριο των 20.000 δολαρίων σκαρφάλωσε πάλι το επιδραστικότερο κρυπτονόμισμα της αγοράς, το Bitcoin, για πρώτη φορά δε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, καθώς η αγορά μοιάζει να ανακάμπτει από τα χαμηλά του τελευταίου καιρού.

Πάνω από το όριο των 20.000 δολαρίων σκαρφάλωσε πάλι το επιδραστικότερο κρυπτονόμισμα της αγοράς, το Bitcoin, για πρώτη φορά δε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, καθώς η αγορά μοιάζει να ανακάμπτει από τα χαμηλά του τελευταίου καιρού. Μάλιστα, το Bitcoin κινείτο με άνοδο έως 5% στα 20.286 δολάρια. Στην ίδια τροχιά κινήθηκε και το ether, με άνοδο κοντά 4% σε υψηλό εβδομάδας στα 1.389 δολάρια, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση του Merge.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της παγκόσμιας αγοράς κρυπτονομισμάτων κατέγραψε άνοδο περί του 4% στα 962,94 δισ. δολάρια μέσα σε ένα 24ωρο.

Ωστόσο οι αναλυτές εμφανίζονται επιφυλακτικοί με πολλούς να εκτιμούν πως η σημερινή ανάκαμψη αποτελεί απλά μία σύντομη ανάπαυλα εν μέσω της δυσμενούς διεθνούς μακροοικονομικής συγκυρίας και της διαφαινόμενης υφεσιακής πορείας της παγκόσμιας οικονομίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Κύμα» αποχωρήσεων CEOs εταιρειών της αγοράς κρυπτονομισμάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider