Ιστορικό ρεκόρ για το Ether - Ξεπέρασε τα 4.600 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιστορικό ρεκόρ για το Ether - Ξεπέρασε τα 4.600 δολάρια
Το κρυπτονόμισμα αντλεί ώθηση από την άνοδο του bitcoin.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, το ether, σημείωσε νέο ιστορικό ρεκόρ την Τετάρτη, καθώς το blockchain απολαμβάνει ευρύτερη υιοθέτηση από τραπεζικά συστήματα, NFTs και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το ether που στηρίζει το δίκτυο blockchain ethereum κατέγραψε άνοδο φτάνοντας στα 4.643 δολάρια στις ώρες λειτουργίας των ασιατικών χρηματιστηρίων και «έσπασε» το ρεκόρ της προηγούμενης ημέρας στα 4.600 δολάρια. Παράλληλα, τα εβδομαδιαία κέρδη αυξήθηκαν πάνω από 10%.

Το κρυπτονόμισμα αντλεί ώθηση από την άνοδο του bitcoin, το οποίο σημείωσε επίσης ιστορικό ρεκόρ στις 20/10 φτάνοντας τα 67.016 δολάρια, ενώ και άλλα tokens βγήκαν κερδισμένα.

«Από την αντιστροφή του κλίματος στην αγορά crypto στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η δυναμική του ether κινείται παράλληλα με το bitcoin και άλλα μεγάλα tokens» σύμφωνα με τον Ryan Rabaglia, της πλατφόρμας ψηφιακών asset, OSL.

«Το Ethereum είναι ο καθαρός νικητής των crypto που αντιστοιχούν στο Layer-1» δήλωσε και πρόσθεσε πως το «Ethereum θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στα NFT και το οικοσύστημα του metaverse».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

NFTs - Human One: Το πρώτο φυσικό έργο του Beeple θα αλλάζει «τυχαία» από το blockchain Ethereum

gazzetta
gazzetta reader insider insider