Κρυπτονομίσματα: Νέο ρεκόρ για το ether χάρη στην αυξημένη χρήση του blockchain ethereum

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρυπτονομίσματα: Νέο ρεκόρ για το ether χάρη στην αυξημένη χρήση του blockchain ethereum
Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, εκτοξεύτηκε σε νέο ιστορικό υψηλό πάνω από τα 4.400 δολάρια την Παρασκευή.

Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, εκτοξεύτηκε σε νέο ιστορικό υψηλό πάνω από τα 4.400 δολάρια την Παρασκευή χάρη στην αισιοδοξία που πυροδοτούν η αναβάθμιση του δικτύου Ethereum αλλά και το πρόσφατο ράλι του ανταγωνιστικού bitcoin σε δικό του υψηλό.

Το ψηφιακό asset βρέθηκε να κερδίζει έως 3,5% στα 4.403,93 δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 4.379,62 δολαρίων που πέτυχε τον Μάιο. Άλλα μικρότερα tokens συμπεριλαμβανομένων των Binance Coin και Solana επιδίδονται επίσης σε ράλι. Το Ether αξίζει τώρα περίπου $520 δισ., σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko.com.

Αυτή την ώρα το κρυπτονόμισμα κινείται στα 4.327 δολάρια.

Το τελευταίο ορόσημο του Ether έρχεται καθώς το token έχει υπεραποδώσει μακράν έναντι του bitcoin φέτος με εξαπλάσια αύξηση εν μέσω του ολοένα και αυξανόμενου ενδιαφέροντος από θεσμικούς αλλά και λιανικούς επενδυτές.

Το ether συνδέεται με το δίκτυο Ethereum, το κυριάρχο blockchain που χρησιμοποιούν χιλιάδες αποκεντρωμένες εφαρμογές. Το σύστημα έλαβε περαιτέρω ώθηση αυτή την εβδομάδα μετά από μια πετυχημένη αναβάθμιση που σχεδιάστηκε για να το κάνει ταχύτερο και πιο αποδοτικό ενεργειακά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider