Ξεκινάει ξανά τα δρομολόγια το τρενάκι του Πηλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινάει ξανά τα δρομολόγια το τρενάκι του Πηλίου
Ο θρυλικός «Μουτζούρης» θα ξαναρχίσει τα δρομολόγια στις πλαγιές του Πηλίου, από τα Άνω Λεχώνια μέχρι και τις Μηλιές.

Από το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουνίου ξεκινάει ξανά τα δρομολόγια το τρενάκι του Πηλίου, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε στον Βόλο και τη Μαγνησία η ξαφνική διακοπή, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ο θρυλικός «Μουτζούρης» θα ξαναρχίσει τα δρομολόγια στις πλαγιές του Πηλίου, από τα Άνω Λεχώνια μέχρι και τις Μηλιές.

Τα προβλήματα που το καθήλωσαν για αρκετές ημέρες ξεπεράστηκαν, χάρη και στην άμεση δραστηριοποίηση της υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Μαγνησίας, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Όσον αφορά τη διακοπή των δρομολογίων, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας επιρρίπτει τις ευθύνες στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για έλλειψη μηχανοδηγών, σημειώνοντας ότι «αν και γνώριζε το πρόβλημα της έλλειψης μηχανοδηγών, αδιαφόρησε παντελώς, ενώ αδυνατεί να διαβεβαιώσει ότι το ίδιο πρόβλημα δεν θα παρουσιαστεί ξανά το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο ΟΣΕ στην πρεμούρα του να ξεπουλήσει τα πάντα, δεν φρόντισε να έχει στις τάξεις του ούτε έναν μηχανοδηγό».

Θέση για το πρόβλημα πήρε και ο δήμος Βόλου, με δηλώσεις του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας του παραδοσιακού τρένου του Πηλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider