Να μετατρέψουμε το Δήμο Καρύστου σε ένα τουριστικό προορισμό που θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες

Λευτέρης Ραβιόλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Να μετατρέψουμε το Δήμο Καρύστου σε ένα τουριστικό προορισμό που θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες
Το Μάιο του 2014 οι συμπολίτες μου με  τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου έδωσαν  καθαρή εντολή να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας.

Σήμερα ζητώ την ανανέωση της καθαρής εντολής για να προχωρήσουμε μαζί στην ολοκλήρωση όσων έργων και πρωτοβουλιών έχουμε ξεκινήσει και προγραμματίσει στον Δήμο Καρύστου, αλλά και για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας για το μέλλον που οραματιζόμαστε.

Με εγγύηση το έργο και τη δουλειά μας την τελευταία πέντε χρόνια , υπόσχομαι ότι τιμώντας μας, με νέα καθαρή ισχυρή εντολή στις επερχόμενες εκλογές θα συνεχίσουμε, να εργαζόμαστε και να υπηρετούμε με σοβαρότητα , υπευθυνότητα , ήθος, τιμιότητα και τόλμη τους συνδημότες μας, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόοδο του τόπου μας, προτάσσοντας πάντα την ενότητα και το κοινωνικό όφελος.

Στην πιο δύσκολη χρονική περίοδο για τη Χώρα μας, ο Δήμος Καρύστου, κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφερε και στάθηκε σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και έργων.

Δέσμευση μου είναι πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό, γιατί ο τόπος μας αξίζει να προχωρήσει μπροστά! Το οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας!

Προχωράμε μαζί με λίγα λόγια και πολλά έργα . Προχωράμε μαζί για να μετατρέψουμε το Δήμο Καρύστου σε ένα τουριστικό προορισμό που θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες. Μέσα από την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων του τόπου μας, θα βάλουμε τις σταθερές βάσεις που πάνω σε αυτές θα χτίσουμε μια βιώσιμη τοπική ανάπτυξη. Με το βλέμμα στη νέα γενιά στοχεύουμε μέσα από τις πολιτικές μας να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.

Με ενότητα και συνεργασία, με τόλμη, ήθος και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και των ανθρώπων του , προχωράμε μπροστά , προχωράμε ισόρροπα, προχωράμε μαζί!

Προχωράμε για να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε , να ξεκινήσουμε ότι δεν προλάβαμε , να διορθώσουμε λάθη που έγιναν , να διεκδικήσουμε τα μέγιστα και να εργαστούμε για το καλύτερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider