Κλειστή η Wall Street λόγω της Ημέρας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κλειστή η Wall Street λόγω της Ημέρας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Η αργία έχει καθιερωθεί ετησίως για την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου.

Κλειστή θα παραμείνει την Πέμπτη η Wall Street λόγω της αργίας στις ΗΠΑ για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, η οποία έχει καθιερωθεί ετησίως για την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη εβδομάδα του 2026 δεν έληξε με τον πιο αίσιο τρόπο για την αμερικανική αγορά, καθώς σε επίπεδο εβδομάδας, ο Dow Jones απώλεσε 0,3%, ο S&P 500 κατέγραψε πτώση 0,4% και ο Nasdaq υποχώρησε 0,7%.

Σε επίπεδο ημέρας, την Παρασκευή ο Dow Jones έχασε 0,17% στις 49.359 μονάδες, ο S&P 500 αποδυναμώθηκε 0,06% στις 6.940 μονάδες και ο Nasdaq διολίσθησε 0,06% στις 23.515 μονάδες. Οι τραπεζικοί τίτλοι αποτέλεσαν «βαρίδι» στην εβδομάδα, μετά την έκκληση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών παρά τα ισχυρά τριμηνιαία κέρδη. Αγωνία προκάλεσε και η δήλωση Τραμπ υπέρ της διατήρησης του Διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, Κέβιν Χάσετ στον τρέχοντα ρόλο του αντί να γίνει ο επόμενος διοικητής της Fed.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

IRC Ελληνικού: «Ψηλώνει» το τουριστικό project με καζίνο των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Hard Rock

Αυθαίρετα: Τέλος χρόνου στις 31 Μαρτίου - Πρόστιμα και συνέπειες για ακίνητα, μεταβιβάσεις

Στα 446,87 ευρώ αυξάνεται η εθνική σύνταξη το 2026 - Οι 10 ειδικές παροχές που συμπαρασύρει

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider