Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι Ασιατικές αγορές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι Ασιατικές αγορές

Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι ασιατικές αγορές, με τους ιαπωνικούς δείκτες να ακολουθούν μόνο τα κέρδη της Wall. Το ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώθηκε εκτός από το πετρέλαιο και στην επικείμενη συνεδρίαση της Fed.

Συγκεκριμένα ο ευρύτερος Topix κατέγραψε άνοδο 0,59% κλείνοντας στις 1.549,51 μονάδες.

Αναλυτικότερα, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 183,93 μονάδες, σε ποσοστό 0,97%, και διαμορφώθηκε στις 19.230,48 μονάδες.

Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng υποχώρησε κατά 1,02% στις 21.483,90 μονάδες, ενώ στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai Composite κατέγραψε απώλειες 0,58% στις 3.435,44 μονάδες.

Στην Αυστραλία ο ASX 200 σημείωσε απώλειες 0,16% στις 5.029,45 μονάδες ενώ ο Kospi της Νότιας Κορέας κατέγραψε απώλειες 0,18% κλείνοντας στις 1.948,62 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιανουαρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Vodafone: Προχωρά σε αυξήσεις σε Vodafone TV και σε συγκεκριμένα πάγια

Πώς χωρίστηκε η πίτα του streaming το 2025 - Το νέο τοπίο στην αγορά της συνδρομητικής

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider