«Με το αριστερό» στο τέταρτο τρίμηνο η Wall Street

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Με το αριστερό» στο τέταρτο τρίμηνο η Wall Street
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Απώλειες σημειώθηκαν στη Wall Street στη συνεδρίαση της Δευτέρας, την πρώτη της εβδομάδας, αλλά και του τέταρτου τριμήνου.

Οι επενδυτές αποτιμούν τα οικονομικά μεγέθη που ανακοινώνονται στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την πορεία της τιμής του πετρελαίου.

Ταυτόχρονα, παραμένουν οι ανησυχίες τόσο για τη Deutsche Bank, ενώ κορυφώνεται η αβεβαιότητα για το Brexit, μετά τις εξαγγελίες – εντός του σαββατοκύριακου – πως ξεκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Των απωλειών στην αμερικανική αγορά ηγήθηκε ο κλάδος του real estate, με πτώση 1,8%.

Στο ταμπλό, ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,30% στις 18.253,85 μονάδες, ο Νasdaq κατέγραψε πτώση 0,21% στις 5.300,87 μονάδες, ενώ ο S&P 500 έκλεισε με απώλειες 0,33% στις 2.161,20 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Θεσσαλονίκη: Ανεβάζει ταχύτητα ο τουρισμός – Τα νέα δεδομένα και το στοίχημα της επόμενης ημέρας

ΚΑΠ: Πλούσια εμιράτα, φτωχά χωράφια – Ο «κόφτης» των 100.000€

Δημόσιο: Οριζόντια αύξηση 80 ευρώ το μήνα και «δώρο» 500 ευρώ έως το Ιανουάριο του 2028

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider