«Έπιασε» εκ νέου τα 1.800 δολάρια o χρυσός - Άνοδος σχεδόν 4% για το ασήμι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Έπιασε» εκ νέου τα 1.800 δολάρια o χρυσός - Άνοδος σχεδόν 4% για το ασήμι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ράλι 5% για το παλλάδιο, άνοδος και για τα συμβόλαια πλατίνας, χαλκού.

Με κέρδη έκλεισαν τις συναλλαγές της Πέμπτης οι τιμές του χρυσού, με το πολύτιμο μέταλλο να εκμεταλλεύεται τόσο την πτώση του αμερικανικού δολαρίου όσο και την αποκλιμάκωση των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ, για να κλείσει εκ νέου πάνω από το «φράγμα» των 1.800 δολαρίων.

Πιο αναλυτικά, τα συμβόλαια παραδόσεως Δεκεμβρίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 1.805,2 δολάρια η ουγγιά, καταγράφοντας άνοδο 0,8% ή 14 δολαρίων/ουγγιά.

Στα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλά, το ασήμι παραδόσεως Σεπτεμβρίου έκλεισε στα 20,61 δολάρια/ουγγιά, καταγράφοντας άνοδο 3,7%, ενώ ο χαλκός Σεπτεμβρίου διαμορφώθηκε στα 3,59 δολάρια/λίβρα, με κέρδη 1,1%.

Την ίδια στιγμή, η πλατίνα Οκτωβρίου έκλεισε με κέρδη 1,5% στα 938,4 δολάρια/ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Σεπτεμβρίου ενισχύθηκε κατά 5% και διαμορφώθηκε στα 2.241,5 δολάρια/ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider